MASTERS

O projektu

GPA GOLF TOUR MASTERS

Prémiový produkt agentury, který vstupuje již do své 13. sezóny, má mezi hráči hodnocení nejlepší sportovně komerční tour pro amatérské hráče v ČR. V rámci tour se hraje na nejlepších a nejprestižnějších hřištích v ČR, Slovensku a Rakousku. Finálový turnaj se hraje na krásném hřišti Fontána u Vídně. V základní části odehrají hráči 14 turnajů (12 turnajů na rány s vyrovnáním, 1 turnaj je turnajem dvojic best ball, 1 turnaj je turnajem dvojic texas scramble, 2 turnaje jsou kvalifikace a finále jamkovky jednotlivců).

MASTERS je tour, která se hraje na rány s vyrovnáním, je doporučena pro hráče s HCP maximálně do 15 (není striktně stanoveno). Z kvalifikace (16 turnajů) postupuje nejlepších 20 hráčů do finále, to se hraje dvoukolově na rány s vyrovnáním v luxusním golfovém resortu Fontána ve Vídni. Tour je omezena maximálním počtem 60 hráčů na turnaji.

Hráči MASTERS bojují o umístění v dlouhodobém žebříčku Race to Fontana o prvních 20 příček. Hrací systém je stejný jako v loňském roce, tzn. na rány s vyrovnáním (max. odpočet 17 ran). Prvních 32 hráčů si na každém turnaji rozdělí celkem 500.000 bodů, v turnajích ,,Major,, jeden milion bodů, v soutěžích dvojic se body rozdělují pro nejlepších 16 dvojic. Novinkou je vyhlašování turnaje ihned po skončení turnaje odděleně od série PLAYERS. Slavnostní vyhlášení celé série proběhne na galavečeru GPA v hotelu Ambassador v říjnu 2020.

DLOUHODOBÉ ŽEBŘÍČKY GPA MASTERS & PLAYERS 2019

GPA  MASTERS 2019 - Celoroční žebříček »

GPA PLAYERS 2019 - Celoroční žebříček »

GPA JAMKOVKA 2019 - Celoroční žebříček a výsledky na jednotlivých turnajích »