Informace o tour WCGC

World Corporate Golf Challenge je jednodenní světový šampionát dvoučlenných firemních týmů.

Světové finále WCGC má tradici od roku 1993, s více než 1 milionem hráčů po celém světě.

V České republice se letos uskuteční 3. ročník a národní kvalifikační turnaj proběhne v úterý 23.5.2017Golf Resortu Karlštejn.

Vítězný dvoučlenný tým národního turnaje České republiky postupuje do světového finále v Portugalsku - Cascais, které se uskuteční ve dnech 21. - 25.6.2017 a zúčastní se ho týmy z více než 40 zemí světa. Vítězný tým dostane od sponzora hodinky Frederique Constant. Vítěznému týmu bude hrazena cesta, pobyt i startovné ve světovém finále.

Bude se hrát na stablefordové body a hráči budou hrát na 3/4 svého oficiálního klubového hendikepu (pro muže maximálně 24 a pro ženy maximálně 32). Hráči s vyššími hendikepy budou hrát s maximálním povoleným hendikepem.

Pro televizní účely musí všechny týmy nosit barevně koordinovaná trika a dlouhé kalhoty. Krátké nebo tříčtvrteční kalhoty nejsou povoleny.

Kapacita kvalifikace je 45 týmů.

Cena za firemní partnerství je 12.000,- bez DPH. V ceně jsou zahrnuta dvě hrací místa včetně občerstvení během celého dne, propagace dle smlouvy (umístění loga na bannerech a rollupech). Z celého projektu bude pořízen i TV spot, který bude odvysílán na ČT.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat, rádi Vám zašleme detailnější informace k turnaji a možnosti reklamní prezentace Vaší společnosti.

TOAN VU
Project manager WCGC