Představení partnera tour - ICON PLAVBY

ICON PLAVBY jsou již 10 let jediným přímým zástupcem sesterských amerických lodních společností Royal Caribbean International, Celebrity Cruises a Azamara Club Cruises v České republice. Nabízíme jejich okružní plavby na celkem 35 lodích do více než 233 destinací ve více než 71 zemích na 6 kontinentech.

Royal Caribbean International má flotilu 23 lodí včetně dvou největších lodí světa Oasis of the Seas a Allure of the Seas. Jejich sestra Harmony of the Seas vyplouvá v dubnu 2016.

V listopadu 2014 poprvé vyplula zbrusu nová loď tak zvaná "nejchytřejší loď" Quantum of the Seas z New Yorku a v dubnu 2015 vyplula její sestra Anthem of the Seas ze Southamptonu. Jejich další sestra Ovation of the Seas vypluje na podzim 2016.

Celebrity Cruises má flotilu 10 lodí  a je to doslova „moderní luxus“ se svým trendy, současným designem a útulnými prostory. Nabízí kulinářské zážitky, kde je design restaurací stejně důležitý jako samotná prvotřídní kuchyně s talentovanými šéfkuchaři, moderní zábavu, aktivity, jedinečný servis a ubytování. Vše je vytvořeno tak, aby zážitek z plavby byl naprosto perfektní a jedinečný.

Třetí sesterská společnost Azamara Club Cruises má celkem 2 lodě a je naprosto jiná. Nabízí výjimečné zážitky pro náročnější klientelu s delšími pobyty a hlavně strávením nocí v přístavech, aby měli hosté možnost zažít noční život v některých z nejzajímavějších destinací.  All inclusive s prvotřídním osobním přístupem.

Nabízíme také okružní plavby lodních společností Silversea, Crystal Cruises, Paul Gaugin, Seadream, Cunard, Hapag Lloyd a Regent Seven Seas.

V čem jsou plavby výjimečné:

• pluje se přes noc, každé ráno v nové destinaci
  • poznání mnoha destinací v krátkém čase
  • plující resort nabízející vše od prvotřídního ubytování, stravování, zábavy po 5* exkluzivní služby
  • ideální volba pro incentivní a skupinové cestování – vše na jednom místě s profesionální podporou