Představení partnera tour - TUkas

TUkas Group je jedním z nejznámějších tuzemských automobilových prodejců

a také tradičním partnerem golfových turnajů. „Golfových turnajů se rádi účastníme i proto, že mnoho našich zákazníků hraje golf. I řada našich zaměstnanců patří mezi aktivní golfisty. Myslím, že s trochou nadsázky mohu říci, že TUkas Group je “golfová firma”,” říká předseda představenstva skupiny Jiří Tůma. TUkas Group si zakládá na přátelské a rodinné atmosféře, která panuje ve všech prodejních i servisních provozovnách. Správnost tohoto přístupu potvrzuje i fakt, že více než 60 % klientů tvoří stálí zákazníci, kteří se rádi a spokojeni vracejí. Je to i proto, že pro TUkas není zákazník jen tím, komu prodá nový nebo vůz. „Zákazníci jsou pro nás dlouhodobí partneři, kterým se komplexně staráme o jejich mobilitu a jsme připraveni profesionálně řešit všechny případné problémy, které mohou nastat,“ doplňuje Jiří Tůma.

O profesionalitě svědčí i skutečnost, že za více než 25 let na trhu stále roste a loni přivítal již svého půl miliontého zákazníka. Jen málo tuzemských prodejců se může pochlubit podobnou historií. Ryze česká rodinná firma vznikla díky úsilí bratrů Jiřího a Miroslava Tůmy. A protože je TUkas rodinným podnikem, kladou majitelé důraz na dlouhodobé hodnoty a investice zpět do rozvoje skupiny. Podpora golfu, který se stává čím dále masovějším a lidovějším sportem, je jednou z nich.

TUkas prodává vozy značky Škoda a Volkswagen a provozuje síť autorizovaných servisů Škoda, Volkswagen, Audi a Mercedes. Pod značkou AUTO-STAIGER CZ prodává vozy Opel a Volvo a provozuje autorizované servisy Opel, Volvo a Chevrolet

Kromě prodeje nových vozů a servisních služeb doplňuje komplexní portfolio služeb skupiny TUkas Group prodej náhradních dílů a ojetých automobilů a dokonce i síť vlastních čerpacích stanic s více než konkurenčními cenami pohonných hmot. Dceřiná společnost TT-Complex zajišťuje operativní leasing, pronájem vozidel a full-service služby. TUkas Group má 250 zaměstnanců. Za rok prodá kolem 3100 nových a ojetých vozů, realizuje zhruba 30 000 servisních zakázek a její roční obrat dosáhl v roce 2014 1,95 miliardy Kč.

www.tukas.cz