Partner golfové tour GPA PLAYERS 2015 - Exclusive Golf (www.exclusivegolf.cz) vám nabízí - Plavba Západním Karibikem

Miami – Mexiko – Kajmanské ostrovy – Jamajka – Bahamy – Miami

Termín 6.11. - 15.11.2015

Loď Celebrity Reflection, Plná penze

EXLCUSIVE GOLF se specializuje výhradně na prodej golfových zájezdů do zahraničí. Značka je součástí cestovní kancelář AIR MARINE TRAVEL, která byla založena v roce 1996 jako soukromá společnost se zaměřením na prodej linkových letenek a pronájem námořních plachetnic. Nyní se naše činnost dělí mezi sekci letenek, služebních cest a zájezdového oddělení.

ICON PLAVBY jsou již 10 let jediným přímým zástupcem sesterských amerických lodních společností Royal Caribbean International, Celebrity Cruises a Azamara Club Cruises v České republice. Nabízíme jejich okružní plavby na celkem 35 lodích do více než 233 destinací ve více než 71 zemích na 6 kontinentech.

Royal Caribbean International má flotilu 23 lodí včetně dvou největších lodí světa Oasis of the Seas a Allure of the Seas. Jejich sestra Harmony of the Seas vyplouvá v dubnu 2016.

TUkas Group je jedním z nejznámějších tuzemských automobilových prodejců

a také tradičním partnerem golfových turnajů. „Golfových turnajů se rádi účastníme i proto, že mnoho našich zákazníků hraje golf. I řada našich zaměstnanců patří mezi aktivní golfisty. Myslím, že s trochou nadsázky mohu říci, že TUkas Group je “golfová firma”,” říká předseda představenstva skupiny Jiří Tůma. TUkas Group si zakládá na přátelské a rodinné atmosféře, která panuje ve všech prodejních i servisních provozovnách. Správnost tohoto přístupu potvrzuje i fakt, že více než 60 % klientů tvoří stálí zákazníci, kteří se rádi a spokojeni vracejí. Je to i proto, že pro TUkas není zákazník jen tím, komu prodá nový nebo vůz. „Zákazníci jsou pro nás dlouhodobí partneři, kterým se komplexně staráme o jejich mobilitu a jsme připraveni profesionálně řešit všechny případné problémy, které mohou nastat,“ doplňuje Jiří Tůma.

Konica Minolta je přední světový dodavatel tiskových zařízení a poskytovatel softwarových dokumentových služeb. Zaměřuje se především na vývoj multifunkčních tiskových přístrojů a technologií souvisejících se správou a řízením digitalizovaných dokumentů. Je například jedinou společností, která na českém trhu nabízí službu analýzy a optimalizace řízení elektronických dokumentů. V České republice disponuje rovněž nejširší servisní sítí zahrnující téměř sto techniků a poradců. Lídrem trhu je v oblasti produkčního tisku s podílem téměř 70 %, stejně jako v prodeji barevných multifunkčních zařízení (41 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (28 %).

Unicorn Systems je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředíme na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků.