Skvěle připravené hřiště na Karlštejně hostilo HUBLOT GOLF CUP

Máme za sebou druhý turnaj série GPA Golf Tour - Partnership, který se právě dnes odehrál na Karlštejně. Hřiště, které bylo připraveno ve vynikající kondici, si zahrálo téměř 80 hráčů a účast na turnaji si nenechaly ujít sportovní hvězdy jako Roman Šebrle, Vladimír Šmicer, Libor Sionko či Patrik Berger.
Partnerem turnaje byla prestižní značka HUBLOT, která Karlštejn na toto odpoledne proměnila ve svůj “butik” , představila hráčům modely své značky, věnovala ceny do turnaje a hodinky v hodnotě 200 tisíc Kč za soutěž Hole in One na jamce č. 6. Bohužel, i přes výslovné přání zástupců společnosti HUBLOT, tuto cenu nikdo nevyhrál.

Nejlepší hráč turnaje, Petr KALISTA, zahrál 42 stablefordových bodů a zlepšoval svůj HCP z 10,2 na HCP 9,0. Bude si tedy už jako čerstvý single handicapista muset zvykat na hru ze vzdálenějších odpališť.

Díky skvělé hře dosáhl i na vítězství v nearest to the pin na jamce č. 12, když se jeho míček zastavil pouhých 1,22 m od jamky.

Ani vítěz druhé kategorie, hráč Jiří VEIGERT, nezůstal pozadu. Díky uhraným 41 stablefordovým bodům zlepšoval svůj HCP z 12,6 na HCP 11,2. Příští turnaj už tedy bude muset soupeřit s hráči z první kategorie.

Ve třetí kategorii se nejlépe umístl hráč Petr VODIČKA a rovněž díky 41 stablefordovým bodům si vylepšil svůj HCP 33,7 na HCP 31,2.

Nejdelší drive na jamce č. 9 dnes měli hráči Tereza HORÁKOVÁ a Patrik ČERMÁK.

Všem vítězům gratulujeme, děkujeme partnerům turnaje a srdečně Vás zveme na další turnaj série, který se uskuteční 8. 6. na Zbraslavi.

Mobilní Aplikace GPA