Golfová sezóna GPA vyvrcholila finálovým turnajem ve čtvrtek 12. 10. na Kunětické Hoře, kde se odehrál poslední turnaj série GPA GOLF TOUR - PARTNERSHIP a zároveň se zde sešli vítězové všech turnajů pořádaných naší agenturou.

Velmi silný vítr a částečně i deštivé přeháňky provázely předposlední turnaj série GPA GOLF TOUR - PARTNERSHIP, který se hrál na Albatrossu 5. 10. 2017.

Další pokračování série GPA GOLF TOUR - PARTNERSHIP se odehrálo ve středu 27. 9. 2017 v Greensgate Golf & Leisure Resortu v Plzni.

Těsně před startem turnaje hřiště zahalila hustá mlha, až to vypadalo, že turnaj ani neodstartuje. Start se odložil o půl hodiny, což se ukázalo jako dostačující, mlha zmizela tak rychle, jak se objevila.

Po prázdninové pauze se do hry opět vrací GPA PARTNERSHIP GOLF TOUR, jejíž  v pořadí šestý turnaj se odehrál ve středu 6. 9. na liberecké Ypsilonce, která už se pomalu halí do podzimních barev.

První část GPA GOLF TOUR - PARTNERSHIP byla završena turnajem v Loreta Golf Clubu Pyšely v úterý 27. 6. Atmosféra byla oproti jiným turnajům spíše komorní.

Počasí tentokrát hráče trochu pozlobilo, sluníčko střídal déšť, ale hráči si nestěžovali, naopak uvítali toto deštivé osvěžení, které vystřídalo předchozí velmi horké dny.

Hráči si došli doslova horkým peklem při dalším turnaji série GPA GOLF TOUR - PARTNERSHIP, tentokrát pod patronací společnosti CENTR GROUP
Přesto je neopouštěla dobrá nálada, přinesli pěkné výsledky a někteří dokonce zvládli obejít hřiště v rekordním čase.

Nejen teplotní rekordy, ale i skvělé výsledky dnes padaly v turnaji GPA Partnership Tour na Zbraslavi.
Hráč Tomáš Růžička naprosto exceloval, když dokázal zahrát Hole in One na 16 jamce a zároveň se stal nejlepším hráčem celého turnaje.

Máme za sebou druhý turnaj série GPA Golf Tour - Partnership, který se právě dnes odehrál na Karlštejně. Hřiště, které bylo připraveno ve vynikající kondici, si zahrálo téměř 80 hráčů a účast na turnaji si nenechaly ujít sportovní hvězdy jako Roman Šebrle, Vladimír Šmicer, Libor Sionko či Patrik Berger.

Mobilní Aplikace GPA