GPA MASTERS 2017 – CASA SERENA: Premiérovým vítězem Zbyněk Kemr (75 ran, -4 s odečtem hracího HCP)

Tak a je to tady. Dlouho očekáváná chvíle, tedy start jubilejního 10. Ročníku GPA GOLF TOUR MASTERS je minulostí.

Startovní listina, která čítala 84 hráčů, obsahovala slavná jména tour, zejména její předchozí vítěze Petra Bílka, Zbyňka Kemra a Karla Valdaufa vítěze posledního ročníku tour.

Ve startovním poli, které bylo asi nejkvalitnější v celé historii tour, bylo mnoho dalších kvalitních hráčů (23hráčů se single HCP a 37 s HCP do 19,9)!

Ve hře bylo 500 000 bodů do dlouhodobého žebříčku RACE TO FONTANA – PERRELET CHAMPIONSHIP pro 40 nejlepších hráčů každého turnaje.

Probojovat se do TOP 20 na finále na Fontánu bude letos velmi těžké. Letošní konkurence slibuje tvrdý boj o každý bod a případný postup, který  je snem každého hráče.

Nejlépe vykročil do nové sezony jeden z minulých vítězů TOUR Zbyněk Kemr, ten zahrál skvělých 75 ran (-4 po odečtu hracího HCP) a těsně zvítězil. Na druhém místě skončil nováček tour David Makovský, který zahrál 77 ran (-3 po odečtu hracího HCP). Třetí skončil další nováček na tour Roman Bartuška, ten zahrál 83 ran (-3 po odečtu hracího HCP).

Tak těsný byl boj o vítězství na tomto turnaji. A to není vše, na -2 po odečtu hracího HCP, skončili vyrovnaně další tři velmi kvalitní hráči – Petr Dědek (84ran), Petr Bílek 75ran) a Josef Červený (78ran).

Byl to skutečně jeden z nejkvalitnějších a nejvyrovnanějších  turnajů, vždyť do dvou ran se vešlo hned 6 hráčů!

Ze všech horkých kandidátů na postup, tak nakonec překvapivě nebodovali jen Vlastimil Jarolím, Václav Kuna a Marek Kafka.

Všichni ostatní favorité si nějaké body připsali.

Boj o postup letos bude velmi ostrý a hned na dalším turnaji na hřišti PANORAMA – KÁCOV 19.5. 2017 bude velmi zajímavý.

Výsledky

Galerie (bude doplněna)