Realitní kancelář NEXT REALITY GROUP a.s. patří mezi největší síťové realitní kanceláře v ČR. Zabývá se zprostředkováním prodeje a pronájmu všech druhů nemovitostí. Klienty je vyhledávána především kvůli kompletní nabídce služeb, které jsou poskytovány na vysoce profesionální úrovni. V letošním roce slavíme 10 leté výročí založení firmy.

Staňte se i Vy naším spokojeným klientem.

Realitní kancelář NEXT REALITY, působící v mnoha pobočkách na území Čech a Moravy, představila novou společnost Premium. Ta se specializuje na služby a odborné poradenství spojené s nákupem a prodejem nemovitostí a rozšiřuje tak pole, na kterém firmy spojené se značkou NEXT REALITY působí.

Dovolte nám abychom se představili - easy living USA je licencovaná realitní a relokační agentura, která se orientuje na osoby přijíždějící do USA (soukromých i pracovních důvodů).

Relokační služby doplňujeme službami realitními - díky našim zkušenostem a znalostem realitního trhu dokážeme svým klientům vždy pomoci bez ohledu na to, zda hledají pronájem, chtějí v USA investovat či najít nový domov.

Šlechtic mezi pivy se úspěšně etabluje na golfu

Ačkoliv byl český ležák Lobkowicz Premium znovu uveden na trh teprve před několika lety, není nutné jej golfistům příliš představovat. Svou premiéru si odbyl na nejprestižnější akci v České republice - Czech Open 2010 v Čeladné a kdo měl možnost si v poslední době zahrát na Konopišti, Barboře, v Sokolově, Písku, Ústí n. L. či Benátkách n. J., pravděpodobně se s tímto pivem také setkal, ať už v jeho alkoholické nebo i nealkoholické podobě. Pivo Lobkowicz je i v letošním roce partnerem mnoha golfových tour, např. GPA Golf Tour 2015.

Mobilní Aplikace GPA